0.00

PROMAQ
KANT-EN-KLAAR

Geschikt voor:
Particulier, Doe-het-zelver

Promaq Kant-en-Klaar 
voor de doe-het-zelver

Promaq Kant-en-Klaar is een 1-component voegmortel op basis van kunsthars. Dit product is geschikt voor het voegen van natuursteenbestrating, betonsteenbestrating en straatklinkers voor tuinpaden, wandelpaden, patio´s en terrassen. Het product is zeer gebruiksvriendelijk. Het hoeft alleen met water gemixt te worden en met tuingereedschap kun je zelf aan de slag. Dit maakt Promaq Kant-en-Klaar uitermate geschikt voor de doe-het-zelver. Met slechts één behandeling houd je de te bewerken oppervlakte langdurig onkruidvrij en heeft het straatwerk permanente bescherming tegen invloeden van buitenaf. Bovendien zorgt dit voegproduct voor een verzorgde uitstraling. Het gebruiksgemak en snelle verwerking zijn kenmerkend en na 12 uur is jouw terras of tuinpad al beloopbaar.
  • PROMAQ KANT-EN-KLAAR: 
    ONKRUIDVRIJ IN EEN HANDOMDRAAI!

    Toepassingen van Promaq Kant-en-Klaar

    Promaq Kant-en-Klaar is geschikt voor tuinpaden, terrassen en wandelpaden met een lichte belasting. De minimale voegbreedte is 3mm en de minimale voegdiepte 30mm. Belangrijk: elke steensoort en bestrating is uniek. Maak daarom altijd eerst een proefvlak.
    Direct bestellen

Benodigdheden

Promaq Kant-en-Klaar
Vloertrekker en zachte bezem
Waterslang met broeskop
Hogedrukspuit in geval van bestaande bestrating
Gebruik onze verbruikscalculator om te berekenen hoeveel kg voegmortel je nodig hebt en bestel Promaq-Kant-en-Klaar en de bijbehorende accessoires direct via onze webshop.

Ook voor Promaq Kant-en-Klaar geldt dat als je een zeer groot oppervlak bewerkt, wij voor jou klaar staan met specialistisch gereedschap.

Bel gerust, wij helpen je graag verder.

Gebruiksaanwijzing voor het voegen

Bereken de hoeveelheid
Gebruik de verbruikscalculator om de benodigde hoeveelheid in kg te berekenen. Verwerk Promaq Kant-en-Klaar bij een ondergrondtemperatuur van boven de 5°C.
Voegen schoonspuiten
Spuit het oppervlak voldoende en in ruime mate nat, maar voorkom stilstaand water in de voegen.
Voegen vullen met Promaq Kant-en-Klaar.
Open de verpakking en verdeel Promaq Kant-en-Klaar op het te voegen, vochtige oppervlak. Met behulp van de trekker mortel verder diagonaal invegen. Zorg dat alle voegen maximaal gevuld zijn.
Schoonmaken en drogen
Na de verwerking 15-30 min. laten drogen. Maak de bestrating schoon door de overtollige mortel met een zachte bezem diagonaal weg te vegen.

De voordelen van Promaq Kant-en-Klaar

Onkruidvrij.
Kant-en-klaar: direct uit de emmer gereed voor gebruik.
Snelle verwerking en beloopbaar na 12 uur.
Je hebt alleen je tuingereedschap nodig
Bereken M2

Belangrijk om te weten:

Promaq Kant-en-Klaar is geschikt voor alle typen bestrating.
Houd echter rekening met het volgende:
Bij sommige bestratingsmaterialen kan het bindmiddel bijzondere effecten veroorzaken. Bestrating met open poriën kan bijvoorbeeld vlekken geven.
Tijdens de verwerkingsperiode van rode/bruine steensoorten kan een grijze/witte verkleuring van het steenoppervlak optreden. Deze verkleuring verdwijnt na een paar maanden.
Bij lichte steensoorten kan een kleurverandering optreden. Maak om die reden de bestrating voortijdig vochtig, zodat je kunt zien hoe het steenoppervlak er na volledige verwerking van Promaq Kant-en-Klaar uitziet.
Voor bestratingen met zware verkeersbelasting zijn Promaq's 2-componenten voegmortels geschikt.
Koop de voegmortels direct in onze webshop.

Onze keuze voor de doe-het-zelver

Webshop

Toont alle 4 resultaten

chevron-downarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram