0.00

proflex

Geschikt voor:
Hovenier, stratenmaker, handige doe-het-zelver

ProFlex 
voor de hovenier en de handige doe-het-zelver

Onkruid ontsiert het straatwerk van veel paden en terrassen. Dit is gemakkelijk te voorkomen met de juiste voegmortel. ProFlex is een 1-component voegmortel op basis van polymeerzand en is geschikt voor zowel het voegen van natuursteen- als betonsteenbestrating en voor sierbestrating zoals paden en terrassen. ProFlex is ideaal voor de hovenier, maar ook handige doe-het-zelvers kunnen aan de slag. Kenmerkend voor ProFlex is een flexibele voeg die bij droog weer hard is en bij regen zacht en taai. Het grote voordeel is dat bij regen hierdoor de voegen bij eventuele beschadigingen vanzelf herstellen. Ook is het uitermate geschikt voor zeer dunne voegen vanaf 1 mm. Proflex dient altijd droog ingeveegd te worden.
  • PROFLEX: BLIJVENDE, FLEXIBELE, ONKRUIDVRIJE VOEGEN BESTAND TEGEN BARSTEN!

    Toepassingen van ProFlex

    ProFlex wordt gebruikt voor het voegen van verhardingen in tuinen, patio´s, passages, voetpaden en andere oppervlakten met een lichte- tot middelmatige verkeersbelasting. ProFlex is te gebruiken bij een voegbreedte vanaf 1mm en de minimale voegdiepte tussen de 30 en 40mm. ProFlex is met name geschikt voor het voegen van nieuwe bestrating en moet droog ingeveegd worden. Voor het beste resultaat dient een trilplaat gebruikt te worden. Belangrijk: elke steensoort en bestrating is uniek. Maak daarom altijd eerst een proefvlak.
    Direct bestellen

Benodigdheden

ProFlex
Zachte bezem
Trilplaat
Gebruik onze verbruikscalculator om te berekenen hoeveel kg voegmortel je nodig hebt en bestel ProFlex en de bijbehorende accessoires direct via onze webshop.

Ook voor ProFlex geldt dat als je een zeer groot oppervlak bewerkt, wij voor jou klaar staan met specialistisch gereedschap.

Bel gerust, wij helpen je graag verder.

Gebruiksaanwijzing voor het voegen

Bereken de hoeveelheid.
Gebruik de verbruikscalculator om de benodigde hoeveelheid in kg te berekenen. Verwerk ProFlex bij een ondergrondtemperatuur van boven de 10°C.
Voegen schoonspuiten.
Voegen met lucht schoonspuiten met een minimale diepte van 3cm. ProFlex alleen verwerken bij droog weer.
Voegen vullen met ProFlex
Verdeel ProFlex gelijkmatig over het droge oppervlak, daarna in de voegen vegen. Restanten zorgvuldig verwijderen. Maak gebruik van een trilplaat zodat Proflex volledig in de voegen zit.
Schoonmaken en drogen
Controleer of bestrating goed schoongeveegd is. Daarna bestrating gelijkmatig bevochtigen. Na 5 min. bestrating volledig besproeien en dan 24 uur laten drogen.

De voordelen van ProFlex

Onkruidvrij
Blijvend flexibel en vangt geringe zetting van de bodem op.
Barst niet & vergt weinig onderhoud.
Geschikt voor smalle voegen vanaf 1mm.
Bereken M2

Belangrijk om te weten:

ProFlex is geschikt voor alle typen bestrating.
Houd echter rekening met het volgende:
ProFlex moet droog ingeveegd worden en dus bij droog weer aangebracht worden. Bij natmaken wordt de voegmortel hard. De voegmortel niet met een hogedrukreiniger behandelen.
ProFlex is geschikt voor nieuwe bestrating. Voor bestratingen met zware verkeersbelasting zijn Promaq´s 2-componenten voegmortels geschikt.
Bij sommige bestratingsmaterialen kan het bindmiddel bijzondere effecten veroorzaken. ProFlex is niet geschikt voor stenen met een open structuur.
Tijdens de verwerkingsperiode van rode/bruine steensoorten kan een grijze/witte verkleuring van het steenoppervlak optreden. Deze verkleuring verdwijnt na een paar maanden.
Koop de voegmortels direct in onze webshop.

Onze keuze voor de professional en handige 
doe-het-zelver:

Webshop

Toont alle 3 resultaten

chevron-downarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram