0.00

GEOTEXTIEL

Geschikt voor: Professional, infraprojecten

Geotextiel

Geotextielen worden gebruikt om de grond te stabiliseren, versterken en een stabiele constructie te garanderen. Een stabiele constructie met een lange levensduur begint bij de onderbouw. Promaq biedt verschillende typen niet-geweven geotextielen afhankelijk van de constructie en de projecteisen. Onze geotextielen zijn verkrijgbaar in verscheidene gewichten. De zwaardere stoffen hebben een superieure sterkte. De hoge rekbaarheid zorgt voor een zeer sterk vermogen voor veeleisende bouwprojecten. Wij bieden polypropyleen (PP) en op polyester (PET) gebaseerde materialen van 120 tot 150 gram per vierkante meter. en met een breedte tot 7 meter. Ook onze geweven geotextielen zijn verkrijgbaar in variërende treksterkten en hydraulische eigenschappen.
  • Toepassingen van Geotextiel

    Geotextielen worden toepast voor alle typen bestratingen, inclusief asfaltwapening, onverharde wegen, spoorwegen, landingsbanen van luchthavens, funderingen onder stoepranden, tuinen of parkeerplaatsen. Geotextielen zijn geschikt om belasting op het wegdek op te vangen en vormen een beschermende basis. Geotextielen stabiliseren, versterken en beschermen alle vormen van bestrating.
    Direct bestellen

De voordelen van Geotextiel

Bespaart kosten in onderhoud
Verlengt de levensduur van de constructie
Voorkomen van infiltratie van oppervlaktewater
Voorkomt scheuren en gaten in het wegdek
Beschermt tegen erosie
Bereken M2
Koop onze geotextielen direct in onze webshop. Voor verder advies, bel gerust. Wij helpen je graag verder.

Onze keuze voor de professional

Webshop

Toont alle 3 resultaten

chevron-downarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram