0.00

Biopro

Geschikt Voor:
Hovenier, stratenmaker, handige doe-het-zelver

BioPro voor de hovenier en de handige doe-het-zelver

We zijn ons steeds bewuster van het milieu. Ook Promaq draagt graag een steentje bij aan dit toenemend bewustzijn. Daarom bieden wij Promaq BioPro: een ecologisch verantwoorde voegmortel op basis van plantaardige hars. Dit product is geschikt voor het voegen van verschillende soorten bestrating met een lichte verkeersbelasting. Ook is het uitermate geschikt voor zeer dunne voegen vanaf één millimeter. BioPro kan zowel door een professional als een handige doe-het-zelver toegepast worden. BioPro garandeert langdurige bescherming tegen onkruid en zorgt voor een nette uitstraling.
  • BIOPRO: ONKRUIDVRIJ OP EEN SNELLE, MILIEUVRIENDELIJKE EN DUURZAME MANIER

    Toepassingen van BioPro.

    BioPro is toepasbaar op oppervlaktes met lichte verkeersbelasting, zoals verhardingen in tuinen, patio´s, passages, voetpaden en andere oppervlakten. De minimale voegbreedte is 1mm en de minimale voegdiepte 20mm. BioPro kan niet toegepast worden bij temperaturen lager dan 10 °C, aangezien dit het uitharden kan belemmeren. BioPro is een vloeistof op basis van plantaardige hars en wordt geleverd in combinatie met BioPro Sand. Voor het beste resultaat dient een trilplaat gebruikt te worden. Belangrijk: elke steensoort en bestrating is uniek. Maak daarom altijd eerst een proefvlak.
    Direct bestellen

Benodigdheden

BioPro
Zachte bezem
Trilplaat (optioneel)

Gebruik onze verbruikscalculator om te berekenen hoeveel kg voegmortel je nodig hebt en bestel BioPro en de bijbehorende accessoires direct via onze webshop.

Ook voor BioPro geldt dat als je een zeer groot oppervlak bewerkt, wij voor jou klaar staan met specialistisch gereedschap. Bel gerust, wij helpen je graag verder.

Gebruiksaanwijzing voor het voegen

Bereken de hoeveelheid
Gebruik de verbruikscalculator om de benodigde hoeveelheid in kg te berekenen. Verwerk BioPro bij een temperatuur van boven de 10°C.
Voegen schoonspuiten
Voegen met lucht schoonspuiten of goed laten drogen na het schoonmaken. BioPro gebruiken in combinatie met BioPro Sand en alleen verwerken bij droog weer.
Voegen vullen met BioPro
Voegen eerst vullen met BioPro Sand. (Gebruik van trilplaat optioneel). Daarna oppervlak diagonaal schoonvegen. Spuit nu de vloeibare hars BioPro gelijkmatig over de voeg totdat de voeg verzadigd is.
Schoonmaken en drogen
Voegen laten drogen.

De voordelen van BioPro

Onkruidvrij met een natuurlijk aanzicht.
Niet milieubelastend en vrij van chemische componenten.
Beloopbaar na een dag.
Geschikt voor smalle voegen vanaf 1mm.
Bereken M2

Belangrijk om te weten:

BioPro is geschikt voor alle typen bestrating.
Houd echter rekening met het volgende:
BioPro Sand moet droog ingeveegd worden en dus bij droog weer aangebracht worden. De voegmortel niet met een hogedrukreiniger behandelen.
BioPro kan niet aangebracht worden bij temperaturen lager dan 10 °C. Dit kan het uitharden belemmeren.
BioPro moet in een vorstvrije ruimte bewaard worden.
Koop de voegmortels direct in onze webshop.

Onze keuze voor de professional en handige doe-het-zelver

Webshop

Toont alle 3 resultaten

chevron-downarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram