Voegproducten terras en tuinen 

Terrastegels in wildverband

Voegmortel kant en klaar voor voegen van bestrating

Een mooi project waarbij we gebruik gemaakt hebben van een mooie brede voeg zodat deze goed aansluit op tegels die gekozen zijn voor de bestrating.

Gekozen product: Voegmortel Kant-klaar

Voegen sierbestrating in tuin

voegen sierbestrating met mediterrane kleuren

De eigenaren van deze tuin leiden een druk bestaan. Daarom hebben ze vaak weinig tijd en zin om in hun vrije tijd onkruid tussen de sierbestrating van hun voegen te verwijderen. Ze willen op die momenten juist lekker genieten van hun tuin.

Gekozen product: Voegmortel Kant-en-klaar

Voegen oprit voor de deur

voegen oprit voor de deur

Om voorgoed van het onkruid op de oprit af te zijn, is gekozen voor het gebruik van Promaq Easy. Door de flexibiliteit van het product, is onze klant altijd voorzien van voegen die bij beschadiging door regen vanzelf weer herstellen.

Gekozen product: Promaq Easy

Voegmortel kant-en-klaar voor verzorgde patiotuin

Voegmortel kant-en-klaar voor verzorgde patiotuin

De eigenaren van deze tuin zijn echte tuinliefhebbers. Ze besteden veel tijd en moeite om hun tuin mooi te houden. Onkruid is voor hun uit den boze. Gekozen oplossing: Voegmortel Kant-en-klaar.

Minimaal onderhoud door voegmortel Promaq Easy

Minimaal onderhoud door voegmortel Promaq Easy

Toen de eigenaren van deze tuin besloten hun tuin en terras te herbestraten, wilden zij vooral onbezorgd kunnen genieten van hun tuin. Onderhoud diende tot een minimum te worden beperkt. Daarom kozen zij voor Promaq Easy.

//]]>