Voegen 

Voegen

Onkruid is iets dat u waarschijnlijk liever ziet gaan dan ziet komen. Het groeit altijd op de plaatsen waar u het niet wilt. Op uw knieën zitten om het er elk jaar handmatig uit te halen, is vast niet iets waar u naar uitkijkt. Daarnaast is het chemisch bestrijden van onkruid ook nauwelijks nog toegestaan. Maar niet getreurd, want Promaq biedt een oplossing voor voegen!

Voegmortels

Door voegmortel (wat zijn voegmortels) te gebruiken in plaats van zand, heeft het onkruid geen kans meer. Wanneer de tegels met zand zijn gevoegd, kan het zijn dat dit wegspoelt tijdens zware regenbuien, omdat het zand los ligt. Als het zand is weggespoeld, is de kans op onkruid extra groot. Door te voegen met voegmortel wordt voorgoed afgerekend met onkruid, omdat voegmortel de voeg afsluit. Hierdoor maakt onkruid geen kans meer!

Overal een oplossing

Omdat er veel verschillende situaties zijn waarin gevoegd kan worden, bestaan er ook veel verschillende soorten voegmortels. De omgeving, oppervlakte en kleur van de tegels kunnen invloed hebben op het soort voegmortel dat moet worden gebruikt. Bij Promaq kunt u voor elke situatie terecht, wij hebben altijd een voegmortel dat het beste past bij uw voegklus.

Voegproducten

Alle producten die Promaq levert op het gebied van voegen, zijn direct in onze webshop af te nemen. Hieronder vindt u een overzicht van het assortiment. Klik op het product voor meer specifieke informatie.

Promaq levert de volgende voegproducten:

U kunt bij ons bovenstaande producten direct in de webshop afnemen.

U kunt bij ons bovenstaande producten direct in de webshop afnemen.

//]]>