Voegen van het terras

Wanneer de eerste zonnestralen doorkomen, wilt u zo snel mogelijk weer lekker van uw tuin en terras kunnen genieten. De bloemen en de planten komen weer in bloei, vogeltjes vinden langzaamaan weer de weg naar uw tuin en u kunt niet wachten tot de gezellige momenten met uw vrienden en familie zich weer in de tuin afspelen.

Onkruidvrij terras

Maar dan moet het terras er natuurlijk wel gezellig bijstaan. Met een beetje pech heeft er zich in de donkere wintermaanden onkruid gevestigd tussen de terrastegels. Het laatste waar u zin in heeft, is om een dag uit te trekken om het gegroeide onkruid weer te moeten verwijderen. Hoewel hier tegenwoordig al snellere en makkelijke oplossingen voor zijn gevonden, zoals bijvoorbeeld de Weedsolution die wij inzetten, is onkruid natuurlijk iets waar u liever helemaal niet mee bezig wilt zijn.

Voegen met voegmortels

En het fijne is dat u hier ook helemaal niet mee bezig hóeft te zijn. U kunt uw sierbestrating namelijk makkelijk sierlijk houden door de tegels te voegen met een voegmortel in plaats van zand. Bij zand is de kans op terugkerend onkruid namelijk heel erg groot. Om ervoor te zorgen dat de ergernis van het verwijderen van onkruid verleden tijd wordt, heeft Promaq verschillende voegmortels ontwikkeld. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van een onkruidvrij terras! Bekijk hoe uzelf voegmortels kunt verwerken.

//]]>