Voegen van bestrating

Bestrating dient niet overal hetzelfde. Iemand die mooie terrastegels in de tuin wilt leggen, heeft een heel ander doel dan de gemeente die een stuk van de weg wilt bestraten om het verkeer beter door te laten lopen. Het doel van de bestrating is dan ook belangrijk in de keuze voor welk voegmiddel u het beste kunt gebruiken.

Voegmortel voor wegbestrating

Zo kan voor sierbestrating bijvoorbeeld Voegmortel E10 of Voegmortel E10 Drain worden gebruikt, omdat deze is bestand tegen een lichte mate van verkeersbelasting. Voor de bestrating van een stuk wegdek kan beter gekozen worden om de klinkers te voegen met Voegmortel E20 of Voegmortel E20 Drain. Deze voegmortels zijn namelijk geschikt voor een hoge mate van verkeersbelasting.

Voegmortel voor sierbestrating

De voegmortels ‘kant en klaar‘ en ‘Promaq easy‘ zijn vanwege de snelle en eenvoudige verwerking ideaal voor doe-het-zelvers, hoveniers en stratenmakers. U heeft alleen uw tuingereedschap nodig. Het product is voor elk type bestrating te gebruiken, met een voeg vanaf al drie millimeter. Met deze voegmortels is uw terras, oprit of ander sierbestrating direct onkruidvrij.

//]]>