Terassreiniging

Terrasreiniging

Uw terras is de ideale plek om even lekker te ontspannen en te genieten. Op die momenten wilt u zich natuurlijk niet irriteren aan groenaanslag, mossen, korstmossen of grassen tussen de tegels. Uw terras wordt voordurend blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Geen onderhoud betekent dat de kleur van het terras langzaam fletser wordt en de stenen glibberiger aanvoelen. Wij kunnen uw terras regelmatig reinigen om het een doorlopende mooie uitstraling te geven.

Terrazza MC®

Concept Promaq levert het milieuvriendelijke reinigings- en onderhoudsconcept van Terrazza MC®. Binnen dit concept werken we onder meer met elektrisch aangedreven en makkelijk hanteerbare borstelmachines. Hiermee worden groenaanslag, mossen, korstmossen en grassen effectief verwijderd en ziet uw terras er weer als nieuw uit. Door middel van de unieke lange borstels worden de verschillende ondergronden perfect gereinigd. Daarbij verwijderen de borstelmachines tegelijkertijd ongewenste begroeiing. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het reinigen van klinkers, natuursteen, bankirai, tuinmeubelen en gevels. Verder kunnen wij u ook helpen bij het inzanden van uw terras of oprit.

Voordelen van het concept

Milieuvriendelijk: Wij maken geen gebruik van chemicaliën. Wij gaan dus milieubewust te werk. Daarnaast maken wij efficiënt gebruik van water om het waterverbruik zo laag mogelijk te houden. Ook zorgt het lage energieverbruik van onze machines voor een minimale CO² uitstoot.

Stille machines: Onze machines maken weinig geluid, waardoor u geen last heeft van onze werkzaamheden op het terras. U kunt zodoende ongestoord uw eigen activiteiten voortzetten.

Kostenbesparend: In vergelijking tot andere reinigingsmethodes zijn er met onze machines veel minder onderhoudsmomenten nodig om uw terras het hele jaar een mooie uitstraling te geven. Daarnaast zorgt onze methode ervoor dat tijdens het reinigen tegelijkertijd onkruid wordt verwijderd.

//]]>