Reparatieasfalt

Scheuren en gaten in uw asfalt geven het een onverzorgde aanblik en leiden tot onveilige situaties. Promaq Reparatieasfalt verhelpt dit voorgoed. Met dit flexibele product herstelt u naadloos oneffenheden in het asfalt.

Promaq Reparatieasfalt is te gebruiken op verschillende typen paden en wegen, met verschillende verkeersbelasting. Het product blijft jarenlang goed, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Afhankelijk van uw wensen, is Promaq Reparatieasfalt verkrijgbaar in verschillende grofheidsgradaties. Het is ook verkrijgbaar in rood en ZOAB-kwaliteit en met asfaltstamper.

U kunt Reparatieasfalt direct in de webshop afnemen.

Gebruiksaanwijzing

Stap 1: Voordat u aan de slag gaat, moet u vuilresten, water en ijsresten verwijderen. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de randen, indien nodig, iets uit te hakken.
U kunt het reparatieasfalt iets verhoogd (ca. 15%) op de beschadigde plek aanbrengen, egaliseren en verdichten.

Stap 2: Na het aandrukken van het product, moet er een lichte verhoging ontstaan. Het materiaal mag echter niet over de randen uitsteken.

Bij kleine beschadigde plekken is verdichting van het asfalt met een handstamper voldoende. Het uiteindelijke verdichten gebeurt door de belasting van verkeer. Om deze reden is het mogelijk de gerepareerde plek onmiddellijk vrij te geven voor verkeer zonder punt- of draaibelasting.

Voor beschadigde plekken met een grotere omvang en diepere gaten kan voor het realiseren van een hoge beginsterkte een trilplaat of een mechanische stamper voor het verdichten worden gebruikt.

Promaq Reparatieasfalt hardt langzaam uit. Het uitharden is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de stabilisatie. Des te beter de verdichting (overheen rijden of door machines), hoe sneller het product uithardt. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt aangeraden om het gerepareerde oppervlak af te zanden met brekerzand.

 

*extra info*

Promaq ontwikkelt een breed assortiment reparatieasfalt om gaten en scheuren in het wegdek te dichten en wegen veilig te herstellen. Het product herstelt oneffenheden in het wegdek, waardoor onveilige situaties worden tegengegaan. 

Voordelen Promaq Reparatieasfalt:

  • Voorkomen van onveilige situaties
  • Langdurige oplossing
  • Mooi verzorgd wegdek
  • Direct berijdbaar

Eigenschappen:

  • Direct berijdbaar (zonder punt- en draaibelasting)
  • Oplossingsmiddelarm
  • Permanente reparatie van kabelsleuven, putranden en wegopbrekingen
  • Geschikt voor opritten voor rolstoelgebruikers en minder validen
  • Verwerkbaar bij temperaturen van -40°C tot + 60°C, ook bij regen
  • Verwerkbaar met warm asfalt

 

Bekijkt u de veiligheidsvoorschriften, technische details, producteigenschappenproductinformatie en
 verwerkingshandleiding voor meer productinformatie of koop het product in de webshop.

//]]>