Over promaq

Promaq levert innovatieve producten voor de grond-, water- en wegenbouw. Wij zetten onze producten in voor oplossingen op maat en geven u een passend antwoord op probleemsituaties in de openbare ruimte.

Promaq levert:

Voegen


De voegmortels van Promaq betekenen een duurzame en hoogwaardige totaaloplossing om onkruid te voorkomen. In combinatie met de speciale bestratingmaterialen, bent u verzekerd van een optimale werking van de voegmortel. Wij verstrekken een garantiecertificaat bij elk project; goed voor 5 jaar garantie op duurzaamheid van het onkruidvrije straatwerk.

Zelf geen zin of tijd?

Wilt of kunt u niet zelf aan de slag, wij hebben diverse specialistische teams die kunnen zorgen voor een vakkundige verwerking.

Reparatieasfalt

Wij hebben een breed assortiment reparatieasfalt ontwikkeld, om gaten en scheuren in het wegdek naadloos te dichten en wegen veilig te herstellen. Met het product worden oneffenheden in het wegdek voorkomen, waardoor onveilige situaties worden tegen gegaan.

Onkruid voorkomend steen- en tegelwerk

Wij hebben meerdere bestratingsmaterialen ontworpen om, in combinatie met de Promaq voegmortels, onkruidvrij straatwerk te garanderen. De vormgeving van de bestratingsmaterialen creëren een voegafstand, die de perfecte voeg vormt om onkruid in de voegen van straatwerk te voorkomen. De combinatie tussen deze bestratingsmaterialen en de Promaq voegmortels is de juiste oplossing om op duurzame wijze jarenlang onkruid te voorkomen. Voegen.

Onkruidvrije bestrating


Ergert u zich aan het onkruid in uw tuin of tussen uw bestrating, maar wilt u niet het hele jaar in de weer zijn om het te verwijderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van Promaq maken gebruik van de Weedsolution®, een machine waarmee onkruid zeer effectief te verwijderen is. Het onkruid wordt namelijk doelgericht aangepakt door het te besproeien met heet water, waardoor de celstructuur van de planten wordt vernietigd. Zelfs tot aan de wortels is de behandeling effectief. Het resultaat is een geheel onkruidvrije omgeving. Onkruidvrije bestrating.

Terrasreiniging


Uw terras is de ideale plek om even lekker te ontspannen en te genieten. Op die momenten wilt u zich natuurlijk niet irriteren aan groenaanslag, mossen, korstmossen of grassen tussen de tegels. Uw terras wordt voordurend blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Geen onderhoud betekent dat de kleur van het terras langzaam fletser wordt en de stenen glibberiger aanvoelen. Wij kunnen uw terras regelmatig reinigen om het een doorlopende mooie uitstraling te geven. Terrasreiniging.

//]]>