Onkruidvrij

Met heet water onkruidvrij maken

Ergert u zich aan het onkruid in uw tuin of tussen uw bestrating, maar wilt u niet het hele jaar in de weer zijn om het te verwijderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van Promaq maken gebruik van de Weedsolution®, een machine waarmee onkruid zeer effectief te verwijderen is. Het onkruid wordt namelijk doelgericht aangepakt door het te besproeien met heet water, waardoor de celstructuur van de planten wordt vernietigd. Zelfs tot aan de wortels is de behandeling effectief. Het resultaat is een geheel onkruidvrije omgeving.

Weedsolution®

Er zijn vele manieren om onkruid te bestrijden. Echter komen universiteiten als die van Gent, Kopenhagen en Wageningen unaniem tot de conclusie dat onkruid bestrijden met heet water een van de meest effectieve methodes is. Dit komt ondermeer doordat met de heet water methode het onkruidpercentage het gehele jaar laag blijft, terwijl er maar enkele behandelingen per jaar nodig zijn. Vergelijkt u dit bv met een hete lucht behandeling, dan zijn minimaal acht behandelingen per jaar nodig om tot het zelfde resultaat te komen.

De Weedsolution welke Promaq inzet is een machine waarmee onkruid zeer effectief te verwijderen is. Het onkruid wordt namelijk doelgericht aangepakt door het te bevloeien met heet water van 95,5 graden. Door het contact met water van deze temperatuur stollen de enzymen in de cellen van de ongewenste kruiden en zullen ze afsterven. Zelfs tot in de wortel is deze methode effectief met als resultaat een onkruidvrije omgeving.

Promaq weedsolution
Promaq onkruidbestrijding
Promaq gebruik weedsolution
Promaq weedsolution4
Promaq Weedsolution-onkruidbestrijding

Voordelen van de Weedsolution®

Milieuvriendelijk: andere voordelen van de weedsolution in de uitvoering welke PROMAQ gekozen heeft zijn o.a. Een elektrisch aangedreven pompinstallatie op accu pakket en een LPG brander waardoor er geen roet uitstoot is. Alles bij elkaar een hoge score op de CO2 ladder. U bent bij ons gegarandeerd van een 100 % schone machine.

Superstil: van de Weedsolution heeft u geen last. De machine produceert slechts 59dba, waardoor praktisch al uw onkruid geluidloos verwijdert wordt.

Stabiele watertemperatuur: Bij conventionele heet water onkruidbestrijding s machines is de watertemperatuur niet stabiel. Het gevolg is dat de resultaten van de onkruidbestrijding wisselend zijn. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. De Weedsolution van PROMAQ garandeert door het sensor gestuurde Temperature Control System een stabiele watertemperatuur van 95,5 graden. Resultaat? Er kan sneller gewerkt worden en een maximaal resultaat is gegarandeerd.

//]]>