Diensten

De diensten die Promaq aanbiedt zijn onder te verdelen in drie hoofdcategorieën: voegen, onkruidvrije bestrating en terrasreiniging.

Voegen

Onkruid, het groeit altijd op plaatsen waar u dat niet wilt. Chemisch bestrijden is nauwelijks nog toegestaan, ieder jaar handmatig aan de gang is ook niet aantrekkelijk. Promaq rekent met haar voegmortels voorgoed af met onkruid, dus wacht niet langer. Maakt niet uit welke omgeving, welke kleur tegel, welk oppervlakte, voor ieder situatie biedt Promaq een geschikte voegmortel. Lees verder.

Onkruidvrij

Ergert u zich aan het onkruid in uw tuin of tussen uw bestrating, maar wilt u niet het hele jaar in de weer zijn om het te verwijderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van Promaq maken gebruik van de Weedsolution®, een machine waarmee onkruid zeer effectief te verwijderen is. Het onkruid wordt namelijk doelgericht aangepakt door het te besproeien met heet water, waardoor de celstructuur van de planten wordt vernietigd. Zelfs tot aan de wortels is de behandeling effectief. Het resultaat is een geheel onkruidvrije omgeving. Lees verder.

Terrasreiniging

Uw terras is de ideale plek om even lekker te ontspannen en te genieten. Op die momenten wilt u zich natuurlijk niet irriteren aan groenaanslag, mossen, korstmossen of grassen tussen de tegels. Uw terras wordt voordurend blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Geen onderhoud betekent dat de kleur van het terras langzaam fletser wordt en de stenen glibberiger aanvoelen. Wij kunnen uw terras regelmatig reinigen om het een doorlopende mooie uitstraling te geven. Lees verder.

//]]>